Terug

  • Voor 17.45 uur besteld, morgen in huis.
  • Advies van ervaren reparateurs.
  • Komt u er niet uit? Wij repareren 'm.

Disclaimer

1.       Algemeen
JVK Online (Kamer van Koophandel 58096124), hierna te noemen JVK Online, verleent u hierbij toegang tot fixyourmac.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen. JVK Online behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. 

2.       Beperkte aansprakelijkheid
JVK Online spant zich in om de inhoud van fixyourmac.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op fixyourmac.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met JVK Online.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op fixyourmac.nl. JVK Online oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. JVK Online zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

3.       Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij JVK Online en haar licentiegevers en gebruikers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van JVK Online, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

4.       Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
fixyourmac.nl 9,2 / 10 - 3911 Reviews @ Google Reviews